Tips van Sinterklaas

Home/Tips van Sinterklaas
Tips van Sinterklaas2020-03-31T14:57:26+02:00

Hoe wordt uw Sinterklaasfeest een succes…

Sinterklaas

  • Uiteraard werken wij met professionele Sinterklazen die graag goed voorbereid op pad gaan. Daarom verzoeken wij u vriendelijk ons ruim van tevoren te voorzien van de nodige informatie. U kunt hierbij denken aan een stukje over de geschiedenis van het bedrijf, informatie over de kinderen en leuke en bijzondere dingen die in het bedrijf zijn gebeurd. Wij zorgen er voor dat deze informatie bij Sinterklaas terecht komt.
  • Om ervoor te zorgen dat Sinterklaas goed te verstaan is vragen wij u te zorgen voor een geluidsinstallatie. Kunt u hier zelf niet voor zorgen, geen probleem, wij verhuren compacte geluidsinstallaties. Voor meer informatie hierover vragen wij u contact op te nemen met ons kantoor. Zij zorgen er voor dat Sinterklaas en zijn Pieten deze voor u meenemen.
  • Heeft u een kinderprogramma geboekt voordat Sinterklaas komt? Houdt u er dan rekening mee dat het voorprogramma vaak direct weg moet naar een volgend optreden. Dit houdt in dat Sinterklaas geen gebruik kan maken van het geluid van de kindershow en dat de show ook tijd nodig heeft om het podium leeg te maken.
  • Zorgt u voor een (gratis) parkeerplaats voor Sinterklaas en zijn Pieten
  • Mochten er tijdens het evenement ook Pieten van u zelf rondlopen, da