Over het Land van Sinterklaas

Home/Het Land van Sinterklaas
Het Land van Sinterklaas2019-07-18T13:26:57+02:00

Meer dan entertainment alleen …

Welkom op Het Land van Sinterklaas. U bent op zoek naar een leuke invulling van uw Sinterklaas feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want bij Het Land van Sinterklaas bent u daarvoor aan het juiste adres! Jaar in jaar uit organiseren wij kleine, middel- en grote Sinterklaas feesten voor bedrijven, winkelcentra en winkeliers.

Waarom Het Land van Sinterklaas?

Wanneer u kiest voor Het Land van Sinterklaas dan kiest u voor ruim 20 jaar ervaring. Onze shows en het entertainment worden in eigen huis ontwikkelt. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in het ontwikkelen van op maat gesneden concepten. Naast Sinterklaas shows, knutselactiviteiten, mobiel Sinterklaas entertainment of een bedrijfsbezoek van Sinterklaas kunt u bij ons ook terecht voor het huren van kostuums. Wij hebben een uitgebreid assortiment kostuums, Sinterklaas- en Zwarte Pieten kostuums te huren.

Ervaar het zelf

In een persoonlijk gesprek met een van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de vele mogelijkheden die het Land van Sinterklaas u kan bieden omtrent het organiseren van een spetterend Sinterklaas feest, leuke Sinterklaas activiteiten of Sinterklaas entertainment voor in uw winkelcentrum. Want wat u ook zoekt, u vindt het bij Het Land van Sinterklaas!

Het Land van Sinterklaas is een onderdeel van de Wonderland Entertainment Groep. Een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en winkelcentrumpromotie zit ons in het bloed. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwend en creatief entertainment die uw winkelcentrum onder de aandacht brengen en publiek aantrekken. Zo stijgen de bezoekersaantallen, blijven de bezoekers langer en komen ze vaker terug.

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie ZuijderwijkDirecteur
Antonie is onze “creative director” Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de creatie van vele van onze entertainment acts. Daarnaast is hij de drijvende inspirator voor onze uitvoerende artiesten
Corine Pronk
Corine PronkDirecteur
Corine is uw adviseuse wanneer u op zoek bent naar entertainment. Naast de sales is zij verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden binnen de organisatie.
Marco de Wit
Marco de WitSales Medewerker
Marco is onze regelneef. Van de planning van onze locatiemedewerkers tot aan de planning van de seizoensdecoraties, hij draait zijn hand er niet voor om. Ook neemt hij een gedeelte van de sales voor zijn rekening, grote kans dat u hem treft wanneer u ons belt

Partners