Het Land van Sinterklaas2024-05-08T15:25:49+02:00

Het Land van Sinterklaas, meer dan 25 jaar ervaring

Welkom bij Het Land van Sinterklaas, hét entertainmentbureau voor al uw Sinterklaas entertainment!
Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist als het gaat om het organiseren en creëren van onvergetelijke Sinterklaasfeesten voor bedrijven en in winkelcentra.

U helpen aan dat ene goede idee. Dat is wat we doen. Of het nu gaat om een intiem bedrijfsfeest of een grootschalig evenement in een winkelcentrum, wij zetten ons in met een grote betrokkenheid en passie voor het vak.

Wat ons onderscheidt is onze flexibiliteit en ons vermogen om mee te denken met onze klanten. Wij begrijpen dat elk feest uniek is en dat de wensen van onze klanten kunnen variëren. Daarom staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak, waarbij wij graag met u meedenken om een Sinterklaasfeest te creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Of u nu op zoek bent naar een traditionele Sinterklaasintocht in uw winkelcentrum, een interactieve voorstelling voor kinderen van uw medewerkers, of een compleet Sinterklaasfeest op maat, het Land van Sinterklaas staat voor u klaar om uw dromen werkelijkheid te maken.

Wie zijn wij
Het Land van Sinterklaas is een onderdeel van de Wonderland Entertainment Groep. Een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op decoraties en entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen en winkelcentrumpromotie zit ons in het bloed. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwend en creatief entertainment die uw winkelcentrum onder de aandacht brengen en publiek aantrekken. Zo stijgen de bezoekersaantallen, blijven de bezoekers langer en komen ze vaker terug

Betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit
Met een uitgebreid assortiment van ruim 350 verschillende entertainment acts behoren wij tot een van de grootste entertainmentbureaus van Nederland. Onze entertainment acts komen grotendeels uit onze eigen hand. Wat begint op de tekentafel groeit in no-time uit tot een geweldig kostuum van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit is wat wij willen koesteren, voor minder dan het beste gaan wij niet. Doordat het productieproces grotendeels in onze eigen handen plaatsvindt en wij de beste kwaliteit na streven is het voor ons geen enkel probleem om de producten aan te passen naar uw specifieke wensen. Dit getuigd weer van enorme creativiteit en professionaliteit binnen ons bedrijf. Wie zou hier nu niet gebruik van willen maken?

Dus wat uw vraag ook is: neem contact met ons op. En u zult zien: altijd een goed idee!

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie Zuijderwijk
Antonie is onze creatieve brein. Hij bedenkt, ontwerpt en creeërt de decoraties.
Corine Pronk
Corine Pronk
Corine is de administratieve duizendpoot van de Wonderland Entertainment Groep. Van offerte tot de administratie. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Amber Demeijer
Amber Demeijer
Amber zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten rondom Wonderland Entertainment Groep. Daarnaast neemt zij ook een stukje sales voor haar rekening
Luuk Zuijderwijk
Luuk Zuijderwijk
Luuk is onze regelneef op locatie en op kantoor. Van de planning van onze locatiemedewerkers tot aan de planning van de seizoensdecoraties, hij draait zijn hand er niet voor om.
Ferre Verbeek
Ferre Verbeek
Ferre is onze loodsmedewerker. Hij zorgt dat alles klaarstaat zodat al het entertainment vlekkenloos op pad kan. Ook kunt u hem tegen komen op locatie.
Coen Zuijderwijk
Coen Zuijderwijk
Coen is onze ICT topper. Alles wat digitaal is of met de website heeft te maken neemt hij voor zijn rekening.

Partners

Titel

Ga naar de bovenkant