Over het Land van Sinterklaas

Home/Het Land van Sinterklaas
Het Land van Sinterklaas2020-03-31T14:53:37+02:00

Meer dan entertainment alleen …

Welkom op Het Land van Sinterklaas. U bent op zoek naar een leuke invulling van uw Sinterklaas feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want bij Het Land van Sinterklaas bent u daarvoor aan het juiste adres! Jaar in jaar uit organiseren wij kleine, middel- en grote Sinterklaas feesten voor bedrijven, winkelcentra en winkeliers.

Waarom Het Land van Sinterklaas?

Wanneer u kiest voor Het Land van Sinterklaas dan kiest u voor ruim 23 jaar ervaring. Onze shows en het entertainment worden in eigen huis ontwikkelt. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in het ontwikkelen van op maat gesneden concepten. Naast Sinterklaas shows, Sinterklaas Workshops, mobiel Sinterklaas entertainment of een bedrijfsbezoek van Sinterklaas, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van kostuums. Wij hebben een uitgebreid assortiment Sinterklaas- en Zwarte Pieten kostuums te huur.

Ervaar het zelf

In een persoonlijk gesprek met een van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de vele mogelijkheden die het Land van Sinterklaas u kan bieden omtrent het organiseren van een spetterend Sinterklaas feest, leuke Sinterklaas activiteiten of Sinterklaas entertainment voor in uw winkelcentrum. Want wat u ook zoekt, u vindt het bij Het Land van Sinterklaas!

Het Land van Sinterklaas is een onderdeel van de Wonderland Entertainment Groep. Een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen, bedri