Over het Land van Sinterklaas

/Het Land van Sinterklaas
Het Land van Sinterklaas2019-02-25T12:50:28+02:00

Meer dan entertainment alleen …

Welkom op Het Land van Sinterklaas.
Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw Sinterklaas feest? Dan bent u bij het Land van Sinterklaas aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van de leukste Sinterklaas feesten voor bedrijven en winkelcentra.

Betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit

Onze shows en entertainment worden in eigen huis ontwikkelt hierdoor zijn wij zeer flexibel in het ontwikkelen van op maat gesneden concepten.
Naast voorprogramma’s, knutselactiviteiten, mobiel entertainment of een bedrijfsbezoek bieden wij tevens de mogelijkheid om, uit ons brede assortiment kostuums, Sinterklaas- en Zwarte Pieten kostuums te huren.

Ervaar het zelf

In een persoonlijk gesprek met een van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de vele mogelijkheden die het Land van Sinterklaas u kan bieden omtrent het organiseren van een spetterend Sinterklaas feest, leuke Sinterklaas activiteiten of Sinterklaas entertainment voor in uw winkelcentrum. Want wat u ook zoekt, u vindt het bij Het Land van Sinterklaas!

Het Land van Sinterklaas is een onderdeel van de Wonderland Entertainment Groep. Wonderland Entertainment Groep is een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en winkelcentrumpromotie zit ons in het bloed. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwend en creatief entertainment die uw winkelcentrum onder de aandacht brengen en publiek aantrekken. Zo stijgen de bezoekersaantallen, blijven de bezoekers langer en komen ze vaker terug.

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie ZuijderwijkDirecteur
Antonie is onze “creative director” Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de creatie van vele van onze entertainment acts. Daarnaast is hij de drijvende inspirator voor onze uitvoerende artiesten
Corine Pronk
Corine PronkDirecteur
Corine is uw adviseuse wanneer u op zoek bent naar entertainment. Naast de sales is zij verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden binnen de organisatie.
Koen ten Brinke
Koen ten BrinkeUitvoerend Artiest
Koen is een echte duizendpoot. Hij is tourmanager van de Sesamstraat theatertour en uitvoerend artiest. Koen is afgestudeerd aan de Ducth Academy of Performing Arts, entertainen is hem in het bloed.

Partners