Sint’s Entertainment Bureau2024-04-05T11:04:06+02:00

Welkom bij Het Land van Sinterklaas, uw vertrouwde entertainment bureau voor uniek en sprankelend Sinterklaas Entertainment. Met een indrukwekkende portfolio van meer dan 150 acts zijn we een toonaangevend entertainment bureau in Nederland. Wat ons onderscheidt, is dat een aanzienlijk deel van onze acts in eigen productie is en stuk voor stuk creatief en vernieuwend zijn. Ideaal voor het promoten van evenementen, winkelcentra en meer.

Entertainment met Impact: Een Onvergetelijke Beleving
Onze acts blinken uit in entertainmentwaarde, waardoor we altijd veel bezoekers weten te trekken. Ontdek onze diverse mogelijkheden voor Sinterklaas Entertainment, zoals betoverende poppentheaters, interactieve kindershows die jong en oud vermaken, en unieke workshops. Bovendien kunnen we ook maatwerk leveren, zodat uw evenement een persoonlijke en onvergetelijke ervaring wordt. Uw wensen vormen onze inspiratie!

Uw Betrouwbare Partner in Evenementenorganisatie
Naast het aanbieden van een breed scala aan acts fungeren wij ook als uw evenementenbureau. U kunt de volledige organisatie van uw evenement met een gerust hart aan ons overlaten. Als ervaren evenementenbureau hechten wij veel waarde aan uw tevredenheid. Daarom gaan we voorafgaand aan het evenement uitgebreid met u in gesprek. Zo leren we uw wensen en ideeën kennen, zodat we het evenement op maat kunnen organiseren en laten uitblinken in originaliteit.

Event organisator

Meer Informatie Over Ons
Benieuwd naar wat Wonderland Entertainment Groep voor uw evenement kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en samen bespreken we de mogelijkheden om uw evenement tot een groot succes te maken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0174 248 566 of via e-mail op info@w-e-g.nl. Of bekijk onze contactpagina voor meer informatie.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement onvergetelijk te maken!

Titel

Ga naar de bovenkant